Bel ons: 0294 - 266 014 Email: info@sportstudiothechange.nl
Belly AttackIf it doesn't challenge you, it doesn't change you!
Infrarood Dieptewarmte maakt snel afvallen mogelijk!
Met het totaalconcept van de BellyAttack® wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde W.F.I.R. (Wireless Far InfraRed) technologie. Deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt al decennia lang met succes gebruikt voor therapeutische doeleinden. Ook als afslankmethode is het zeer effectief, vooral in combinatie met (fitness)training.

Het trainen met behulp van deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt steeds populairder, maar is tot op heden altijd erg beperkend geweest doordat de apparatuur op het lichtnet aangesloten moest worden. Met de draadloze BellyAttack® zijn geen kabels meer nodig en heeft men volledige bewegingsvrijheid. Dit biedt de mogelijkheid voor maximale vetverbranding tijdens uw favoriete groepsles. De resultaten zijn dan ook verbluffend!

Hoe werkt het

Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water/vocht. Infrarood-dieptewarmte dringt diep in het lichaam door en activeert de watermoleculen in het lichaam. Deze actieve watermoleculen verhogen de bloedcirculatie en de efficiëntie van het metabolisme waardoor afvalstoffen, zoals zware metalen etc. sneller en efficiënter worden afgevoerd. Ook de zuurgraad in het bloed wordt minder waardoor er meer zuurstof in het bloed komt.
De onzichtbare stralen van de korte, 'normale' infrarood stralen kunnen niet door het lichaam worden opgenomen. Met infrarood-dieptewarmte stralen is het wel mogelijk om diep het lichaam binnen te dringen en daar voor warmte te zorgen. Hierdoor verwijden de haarvaatjes wat weer resulteert in een betere bloedcirculatie. Ook het metabolisme van de weefsels en cellen wordt geactiveerd. Dit is ook zeer bevorderlijk voor het afvoeren van de afvalstoffen en zware metalen uit het lichaam.

 

De ‘normale’ infrarood straling zorgt voor een warmte sensatie op de opperhuid. Deze infrarood straling penetreert de huid minimaal binnen. Infrarood-dieptewarmte is een stuk sterkere straling en staat ook een stap hoger in het infrarood-lichtspectrum. Infrarood-dieptewarmte straling penetreert de huid 40 tot 50 keer dieper dan de ‘normale’ infrarood straling. Wanneer u in combinatie met infrarood-dieptewarmte gaat sporten bereikt u dubbel resultaat in hetzelfde uur. Met de BellyAttack kunt u tijdens uw favoriete groepsles  100% meer resultaat halen!

De BellyAttack® is uitsluitend te gebruiken bij een BellyAttack® Center en is niet verkrijgbaar voor particuliere verkoop.