Bel ons: 0294 - 266 014 Email: info@sportstudiothechange.nl
Over onsIf it doesn't challenge you, it doesn't change you!

Onze Trainingsvisie:

Wees de verandering bij The Change Training & Lifestyle! Haal het beste uit jezelf tijdens onze inspirerende en motiverende groepstrainingen. Onderzoek toont aan dat intensiteit de bepalende factor is in training en niet omvang en duur. Bij The Change Lifestyle & Training bieden we trainingen aan van 30 min tot 45 min, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen op de meest (tijd)effectieve manier. “Be the best you can be” Wij zijn gecommitteerd om jullie een blijvende verandering te bezorgen als het gaat om het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Een frisse en vernieuwende benadering op Training & Lifestyle zal ervoor zorgen dat je gemotiveerd blijft om vol te houden waar je aan begint.

De eigenaren van The Change Training & Lifestyle:

Mariola Sabanovic – Suarez is reeds 20 jaar werkzaam in de branche en verzorgt net zo lang groepstrainingen. Zij zat bij de eerste lichting instructeurs toen Les Mills BodyPump werd geïntroduceerd in Nederland. Sindsdien is zijn gespecialiseerd in het geven van Les Mills groepslessen. Ook behoort zij tot het Les Mills Assessment Team in Nederland & België en is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de certificering van instructeurs en voor het beoordelen van de kwaliteit tijdens de terugkerende kwartaaltrainingen van instructeurs.

Daniel Sabanovic is in het verleden succesvol karateka geweest (meervoudig Wereld- & Europees kampioen) en heeft zich na zijn CIOS opleiding steeds meer toegelegd op het geven van groepstrainingen. Tijdens de introductie van Les Mills BodyCombat in Nederland is h zich ook gaan specialiseren in het geven van Les Mills groepslessen. Sinds 2002 maakt hij uit van het Les Mills Trainersteam in Nederland & België en is hij verantwoordelijk voor de (her)opleiding van instructeurs. Een hoogtepunt in zijn Les Mills carrière was de uitnodiging als DVD presenter voor BodyCombat 58.